fbpx
 

Bedrijven

Complete bedrijfsuitjes

 

Escape Room Westland is een superspannende activiteit waar je met collega’s nog lang over zult napraten. Bovendien is zestig minuten zweten boven onmogelijke puzzels en het hoofd breken over lastige raadsels ook nog eens héél goed voor de teambuilding. Dat maakt deze activiteit enorm geschikt voor bijvoorbeeld het jaarlijkse bedrijfsuitje.

 

Strandactiviteiten

 

Escape Room Westland is een onderdeel van Wato Events, een evenementenbureau voor strandactiviteiten langs de Westlandse kust. Wato Events biedt een breed aanbod aan strand- en wateractiviteiten die heel goed gecombineerd kunnen worden met de Escape-experience. Wij hebben dan ook alles in huis voor een compleet groepsevent.

 

Eten en drinken

 

Escape Room Westland is te vinden op strandslag Vlugtenburg, een groot vakantiepark aan de kust van ‘s-Gravenzande in Gemeente Westland. En op een steenworp afstand van het strand en een aantal gezellige beachclubs, waar je terecht kunt voor lekker eten en drinken in een ontspannen sfeer. Voor groepen zijn er diverse lunch-, diner- en barbecue-arrangementen mogelijk.

 

Wil je meer info over de mogelijkheden voor uw complete groepsevents bij Escape Room Westland? Neem contact op via +31(0)174-700228, info@escaperoom-westland.nl of neem een kijkje op de site van Wato Events.