Het spel

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text el_class=”padding-vlak”]

De Escape Room…

Een zenuwslopende ontsnapping

 

Laat jezelf opsluiten in De Vliegende Hollander. Wanneer je de houten planken van het schip betreedt gaan de 60 minuten in. Tijdens je verblijf in de kamer word je enorm op de proef gesteld. Heb jij stalen zenuwen of bezwijk je onder de druk? Let goed op de tijd en dat je de realiteit niet uit het oog verliest. Gedurende het uur hebben jullie maar één doel en dat is niet verpletterd worden met schip en al. En daarin slaagt lang niet iedereen. Lukt het jou wel?

 

Avontuurlijke ervaring 

Escape Room Westland biedt een unieke ervaring met een origineel thema. Het is een mooie kamer met veel verrassingseffecten en zenuwslopende puzzels. De opzet van het spel vereist goede communicatie en coördinatie tussen de gehele groep van deelnemers. Het leent zich uitstekend voor een vermakelijke teambuilding of vrienden ervaring die je niet snel zal vergeten. Je kunt met groepen van twee tot zes bemanningsleden de Vliegende Hollander betreden.

 

Unieke locatie

De escaperoom bevindt zich op een unieke locatie, namelijk pal tegen de duinen op steenworp afstand van het strand! Mocht je erin slagen om te ontsnappen, dan is het natuurlijk heel lekker om even bij te komen met een strandwandeling en wat frisse lucht.

 

Lees hier de spelregels van Escape Room Westland.
Of boek direct jouw Escape-avontuur >[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]